zaterdag 26 april 2008

Moooooi

Genieten, wat een prachtig corso, heerlijk weer, mooie wagens. De superlatieven waren talrijk en terecht. We hebben een mooi verlicht corso laten zien in Noordwijkerhout. Toch wel apart, hoor, die verlichting. Alles ging heel erg goed, paar kleine oponthoudjes. Een tractor die niet wilde starten, een buschauffeur die zich had "verslapen" (van een grote bus, die daardoor dan maar achteraan moest sluiten), maar dat was het dan ook wel. Keurig op tijd ging de stoet aan de publieke tribune voorbij om daar door onze spreekstalmeester van deskundig commentaar voorzien te worden. Hij nam daar uitgebreid de tijd voor, zodat we anderhalf uur lang konden genieten van het corso en zijn ondertiteling.
Barbara de Loor was heerlijk enthousiast en verrichtte een keurige openingshandeling, weer met hyacintenconfettie en zat streng doch rechtvaardig de prominentenjury voor. Eerder hadden we de prijzen van de vakjury bekend gemaakt, ik zet ze straks hieronder.

We zijn overigens ook live via een GPS volgsysteem te volgen. Op de website http://www.joheco.nl/ staat een aanklikmogelijkheid waarmee je direct op een website komt waar een lampje aangeeft waar de corso staat (de wagen zit wel wat achterin, dus de kop van de stoet is dan een half uurtje verder).

En we gaan nog even snel wat veranderen met de schooiwagen, want het aankondigen (zie een eerdere weblog) werkt wel heel goed, maar op het moment zelf en niet na een aantal wagens. Dus we zetten de aankondigingswagen en de schooiwagen achter elkaar. Moet kunnen.

De prijswinnaars:
Luxe wagens:
1. Volkswagen transporter van de firma Bader uit Noordwijkerhout
2. Mercedes E230 van Weyers/Leenen/Van der Valk
3. Renault Traffic van AB Midden Holland

Steekwerk:
1. Scouting Graaf van Lijnden met Het Verre Oosten (tevens de stekersvereniging van het jaar)
2. Corsogroep KAVB Hillegom Haarlem eo met Op safari
3. KAVB Noordwijkerhout met Asian Parade.

Praalwagens:
1. Op safari van Corsogroep KAVB Hillegom Haarlem eo
2. Asian Parade van KAVB Noordwijkerhout
3. Strandvakantie van Bloemenbadplaats Noordwijk

En de prominentenprijs ging naar Asian Parade van KAVB Noordwijkerhout.

Op naar Haarlem.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Leo,

Ik ben op zoek naar het thema van de corso 2009 en ook naar de eindklasseringslijsten van de praalwagens en stekers van gisterenavond. Kan jij die mailen naar mij: aanwendy@casema.nl
Alvast bedankt!

Vriendelijkegroet,

Wendy Goudzwaard
Marketing & Communicatie
Rabobank Bollenstreek