donderdag 19 april 2007

FeestelijkHet thema van het bloemencorso 2007 is FEEST. Dat natuurlijk omdat het de 60e keer is dat het bloemencorso door de bollenstreek rijdt. Woensdagavond was het feestelijk in de hal. Compleet met het optreden van een heuze pretband. De Flierefluiters, het dweilorkest verbonden aan Adest Musica, liet van zich horen met lekker feestelijke muziek. Zie foto. Op het moment dat ze begonnen, liep ik aan de andere kant van de hal en ineens zag ik alle praalwagens om mij heen op en neer gaan. Alle stekers begonnen spontaan mee te bewegen, wat de praalwagens dus al in beweging bracht.
Een nieuwe deelnemer is Bakker Van Vessem Le Patichou, die vanwege het feit dat zij ook feest vieren, ze bestaan dit jaar 100 jaar, graag het corso wilden meemaken. Op de foto is de wagen in aanbouw.

Drukte in het vooruitzicht

Vandaag, donderdag, zal het superdruk worden met toeristen. Ook hebben de nodige filmploegen zich gemeld (woensdagavond haalde het corso al RTL 4 in het land). En tot slot komt het complete college van B&W van de gemeente Teylingen, de gemeente waarin de opbouwhallen gelegen zijn en deelnemer met de praalwagen Geboortefeest, de stekersvereniging VV Ter Leede "helpen" met steken.

Geen opmerkingen: